• Magyar
  • English
new

sku: 08243   pcs: product.pcs

new

sku: 08236   pcs: product.pcs

header

Törlés

Kínálatunkban az összes háztartásban előforduló felülethez megtalálhatja a leghasznosabb segítőtársat. Kendőink használhatóak nedves vagy száraz törléshez. Vékony, vastag, szivacsos, szőtt, nemszőtt, impregnált, mintás, laminált, mikroszálas mind-mind hasznos partnere a takarításban.

Súrolás

Hatékony eszközöket adunk Önnek a legmakacsabb szennyeződések eltüntetéséhez is. Kiváló eszközöket biztosítunk akár az ellenálló akár a kényes felületek alapos tisztításához. Szivacsok, dörzsik, grilltisztítók, fémsúrolók és ezek kombinációi, amelyeket a háztartás minden területén sikerrel alkalmazhat.

Padlótisztítás, ápolás

Kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a tökéletes eredményt és a hosszú élettartamot. Padlótisztító kendők és felmosófejek széles választéka áll a rendelkezésére, hogy kiválassza legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldást a legtökéletesebb eredményért.

Testápolás

Gazdag kínálat a személyi higiénia eléréséhez. Egyedülállóan puha és finom alapanyagokból készült kiváló minőségű termékek biztosítják az Ön kényelmét. A színek, formák, struktúrák kombinációi az Ön kényeztetéséért.

Autóápolás

Ragyogjon mindig autója kívül-belül, mi biztosítjuk hozzá az ideális segítőtársakat. Szivacsok, kendők, páratörlők állnak a rendelkezésére a tökéletes eredményért.

Natural termékek

Törődjön Ön is környezetével, törődjön saját magával. Legújabb termékcsaládunk a természet erejével és hatékonyságával partnere a takarításban. Kukoricarost, kenderrost és diófélék, csonthéjasok héjának felhasználásával készülnek ezek a prémium kategóriás termékek.

Széles választék

Legyen szó mosogatásról, fürdésről, általános vagy speciális tisztításról, széles választékban gyártunk termékeket.

Magas minőség

A modern gyártási technológiák és kiváló alapanyagoknak köszönhetően kiemelkedően magas minőségű termékek készülnek.

Versenyképes árak

Termékeinket korrekt, versenyképes áron, speciális kedvezmény lehetőségekkel szállítjuk értékesítő partnereinknek.

Rugalmas határidők

Az árajánlattól kezdve a gyártáson át, egészen a termékek szállításáig, minden határidőt a lehető legrugalmasabban kezelünk.